IN.K1000

 

GECKO in.K1000

 

nieuwe full featured in.k1000,

toetsenbord met kleur capacitive touch screen display

 

prettig, eenvoudig , boeiend

 

Afscheid van elkaar met fysieke knoppen , toetsen

en overlays , onze in.k1000 touch screen toetsenbord is leuk om te gebruiken , eenvoudig te leren en beschikt over een intuïtieve en boeiende

niveau menu-interface .

 

echt interactief

 

Mode en functie selectie wielen , all- on of all- off one touch activeringssleutel van laatst gebruikte instellingen , interactieve weergave pictogrammen en berichten op het scherm zorgen voor een uniek , echt interactieve en aantrekkelijke user interface .

 

grotere , snellere verwerking

 

Aangedreven door een krachtige 400 MHz processor , in.k1000 beschikt over een in het oog springende 4,3 inch 256K kleuren LCD capacitive touch screen display in een dunne en mooie behuizing die zijn cutting -edge elektronica herbergt .

 

een nieuwe manier om uw spa te controleren

 

Snelle en eenvoudige stap -voor-stap instructies om de belangrijkste functies te bedienen en systeeminstellingen van uw spa configureren van zijn in.k1000 belangrijkste spa- toetsenbord.

gemakkelijk

 

U kunt de modus Instellingen gebruiken om de instellingen van uw spa- systeem te beheren .

in.stream2 vanaf uw toetsenbord

 

Met de naadloze integratie van de aangesloten toegevoegde accessoires , in.k1000 gebruikers genieten van hun in.stream2 audio door middel van een echt interactieve interface die volledige controle over audiobronnen , volume en instellingen en de weergave van zang tag informatie beschikt .

in.clear vanaf uw toetsenbord

 

Met de naadloze integratie van de aangesloten toegevoegde accessoires , in.k1000 gebruikers hebben controle over hun in.clear NaBr gebaseerd water sanering systeem door middel van een werkelijk interactieve interface .

 

veeg het scherm

 

Dit bericht verschijnt wanneer er teveel water wordt gedetecteerd op het touch screen . Veeg gewoon het overtollig water weg .

Contacteer ons voor verdere info of voor de spa's te testen

 

Contacter nous de plus amples renseignements ou pour tester le spas

 

Contact us for further info or to test the spa's

logo BO-SPAS