Omkasting

OMKASTING

De omkasting van uw spa

 

U kunt kiezen tussen een kunststof of een houtsoort, deze keuze is volledig volgens uw smaak als koper.

 

 

Kunststof

 

Kunststof hoef je minder te onderhouden, maar oogt soms wat goedkoper. Het heeft de neiging om te vervormen in de zon of te kraken bij vrieskou. Zorg dat je een polymeer kunststof hebt die UV-bestendiger is en die je gemakkelijk kan demonteren. Alle materialen verkleuren door de zon, kunststof kan je niet meer bijkleuren.

 

 

Hout

 

Hout is nog steeds de mooiste omkasting voor uw spa, maar moet je wel meer onderhouden. Zorg dat je een houtsoort neemt zonder noten in het hout, na verloop van tijd vallen deze er uit. Neem ook geen vernist hout, want dit begint na verloop van tijd los te bladeren.

 

 

Onze nieuwe "PS" omkasting

 

In samen werking met een "PS" kunststof fabrikant hebben we een materiaal ontwikkeld die een UV gradatie heeft van 6 op de schaal van 6, dus de best UV bescherming die je kan vinden. Waarom PS en geen PVC zoals de meest spamerken is, omdat PCV te veel vervormd door de zon / warmte en geen UV gradatie waarde van 6 kan bekomen. PVC daarentegen is wel stuk goedkoper, PS is dan weer gemakkelijker te bewerken.

 

 

Opgepast bij Vol-Schuim

 

Bij bepaalde merken van spa's is de omkasting verlijmd aan de volschuim isolatie, dit wil zeggen dat als je ooit aan de leidingen of aan de jets moet werken, je de omkasting stuk zal moeten maken en deze kan niet meer opnieuw gebruikt worden.

 

Contacteer ons voor verdere info of voor de spa's te testen

 

Contacter nous de plus amples renseignements ou pour tester le spas

 

Contact us for further info or to test the spa's

logo BO-SPAS