Verlichting

SPA VERLICHTING

Verlichting in uw spa

 

Verlichting in uw spa kan een extra dimensie geven en een aangename sfeer brengen.

 

 

Een sfeervolle aankleding van de spa kan je bekomen door de spa te voorzien van verlichting. Standaard wordt in iedere spa een groot wit licht geplaatst dat je door middel van opkliklenzen van kleur kan voorzien. Een uitgebreidere mogelijkheid is een licht dat automatisch van kleur verandert. De verhalen dat het licht een therapeutische werking heeft moet men met een korreltje zout nemen. Het veranderen van kleur is leuk en aangenaam, maar in een spa is hier therapeutisch gezien weinig aan.

 

 

Er zijn drie soorten verlichting:

 

LED

 

Dit systeem is het nieuwste en het zuinigste op de markt. Ieder lampje is een RGB LED, die gestuurd wordt door een Master lamp of LED controller.

De verbinding van de LED'S kan doormiddel van het "Dassy-Chain" doorlus systeem of een tweedraads systeem waarop de LED worden vast geklikt.

 

 

Optic fiber

 

Dit systeem is al wat verouderd en het kleurenverloop is niet gelijktijdig.

 

 

Gloeilamp

 

Het oudste systeem, hierbij is het verbruik wel véél hoger en geen kleuren mogelijk tenzij je een gekleurde cap op de spalamp plaatst.

 

 

 

 

Wij maken gebruik van het LED systeem, die je via het bedieningspaneel kan aanpassen volgens uw wensen, vast licht, vloeiend veranderen of één van de andere opties.

Contacteer ons voor verdere info of voor de spa's te testen

 

Contacter nous de plus amples renseignements ou pour tester le spas

 

Contact us for further info or to test the spa's

logo BO-SPAS